Nyt tilvalg: IMAP understøttelse

Efter mange år at skulle nøjes med POP3 adgang, er vi glade for at kunne tilbyde alle vores kunder mulighed for at tilkøbe IMAP understøttelse.

Med en IMAP-konto forbliver din indgående e-post på vores postserver, indtil du sletter den. Du kan læse og administrere din e-post fra flere forskellige lokaliteter. Du kan altid se dine mapper, dvs. Ind, Ud, Sendt og Papirkurv, plus evt. nye mapper, du opretter, ligegyldigt hvilken computer du bruger til at få adgang til din postkonto, og du kan arbejde med dine beskeder på samme måde, som hvis de lå på din computer. Derfor kan det være en god ide at få en IMAP-konto, hvis du normalt læser post på flere forskellige computere.

Da IMAP pålægger vores servere mere belastning både i form af pladsforbrug men også ressourcer, er vi nød til at opkræve et mindre gebyr for understøttelsen af IMAP på det enkelte webhotel. Denne pris er fastsat til 2 EUR/måned, hvilket svarer til cirka 15kr, eller et solidt Coinoffer hos McDonalds :)

Kvotaen på IMAP konti er pt. sat til 1GB plads (ca. 100.000 samtidige mails) per e-mail konto på et webhotel.

Læs mere om IMAP, og dets fordele, i vores kontrolpanel under Tilvalg.

6 meninger om “Nyt tilvalg: IMAP understøttelse”

  1. Ja, det er der. Vi er lige oppe og skændes lidt med Atmail angående nogle detaljer, men vi forventer at gå igang med at teste den nye version snarest.

  2. Super godt tiltag med IMAP understøttelse og som alt fair priser og god service. Er det muligt at der vil komme overvågning af jeres oppetider via Administrationen, så man kan se de reele oppetider pr. domæne/webhotel, uden brug af et eksternt overvågningssoftware…?

    1. Hej Christian,

      Du kan se oppetider på de servere som du ligger på, i vores kontrolpanel.

Lukket for kommentarer.