File Manager i beta

Det har været lidt stille her siden nytår. Vi er dog ikke gået i vinter hi, men arbejder blot på en række interne projekter. Blandt andet har vi i denne uge omskrevet den bagvedliggende kode til DNS administrationen. Dette betyder ikke noget for dig som kunde, andet end at den burde være en smule hurtigere at arbejde i og det skulle være tæt på umuligt at opsætte sin DNS forkert. Der er altså ingen grafiske opdateringer, blot en optimering af koden.

Vi er også ved at kigge vores design efter i sømmene, hvor vi har arbejdet på et par forskellige forslag til en ansigtsløftning. Designet har lignet sig selv de sidste fem års tid, kun med mindre ændringer og tilføjelser. Vi syntes derfor det er på tide med et frisk pust til vores ansigt udadtil, mere om dette senere :)

Arkitekten har i dag åbnet op for brug af en file manager i kontrolpanelet. Denne gør det muligt at navigere rundt i dine filer på serveren, uden at skulle forbinde via. FTP eller Frontpage. Den er stadig i beta, men vi har valgt at gøre den tilgængelig for alle vores brugere, for at få den gennemtestet. Af nuværende funktioner findes der:

  • Navigere rundt i filer og mapper på serveren
  • Upload/download af fil
  • Sletning af fil og mappe
  • Oprettelse af ny mappe
  • Redigering af fil
  • Upload og udpakning af zip-fil (kommer snart)

Du kan finde vores nye File Manager i kontrolpanelet, hvor det har fået sit eget menupunkt med navnet “File manager (BETA)”. Hvis du har kommentarer, fejlmeldinger eller forslag til features, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os via. vores feedback formular:

http://www.unoeuro.com/feedback.php