Fup: Domain Renewal Group

droa1Er du indehaver af et internationalt domæne og har du modtaget et brev fra “Domain Renewal Group” eller måske “Domain Registry of America”? Så er du på ingen måder den eneste. Vi har igen oplevet en ny bølge af breve sendt til indehavere af især com, net, org, biz og info domæner.

Brevet fremstår umiddelbart som en faktura for fornyelsen af et domæne. Det er dog ikke tilfældet, det er i stedet et tilbud om at flytte sit domæne til en anden udbyder (med skyhøje domænepriser). Det kan forvirre mange mennesker, især fordi oprettelse, flytning og administration af denne type domæner nemt kan være besværligt ude i den store verden.

Vi kan derfor kun anvise samme fremgangsmåde som ved brev fra “Domain Registry of America”: Brænd skidtet!

2 meninger om “Fup: Domain Renewal Group”

  1. Fik et brev fra dem i dag. Har længe undret mig over om det er en god forretning for dem da jeg gik ud fra at alle da bare ignorer de breve. Jeg har dog snakket med en del mere “almindelige” internetbrugere og domæneejere der alle læste brevet som om de var ved at miste deres domæne hvis ikke de betalte..
    Når de så tilmed ikke betaler mere end 4kr for at sende sådan et brev så er det sikkert en udemærket forretning – omend moralsk forkasteligt.

  2. Jeg har også haft en del kunder med både .com- og .org-domæner, der har fået breve. Mange har kontaktet mig for lige at høre, om det nu også kunne passe, at de skulle betale, så heldigvis må de fleste være kritiske. Men der er uden tvivl nogen, der falder i. Desværre. Det er nogle forretningsmetoder, der er helt ude i hampen.

    Et godt trick er at Google firmaer, hvorfra man modtager mistænkelige regninger. Det ville i hvert fald forhindre undertegnede i at handle med de 2 nævnte firmaer! ;)

Lukket for kommentarer.