Gratis DNS Services!

dnsadminHar du en ide til et rigtigt godt domæne? Så skynd dig at bestille det inden andre gør det før dig!

Vi har i dag valgt at fjerne oprettelsesgebyret fra vores DNS Service produkt resten af måneden, hvilket betyder du kan bestille alle de domæner du ønsker, så billigt som overhovedet muligt. Du betaler altså KUN for registrering af selve domænet, endda til en rigtig lav pris.

Hvis du allerede har et domæne liggende hos en anden udbyder, kan du ganske gratis vælge at flytte dit domæne til UnoEuro. Herved kan du drage nytte af vores super nemme DNS administration hvor du også har mulighed for at lave URL viderestilling, altså pege dit domæne direkte på en anden web adresse.

Søg efter domæner med vores domænetester. God jagt!

8 meninger om “Gratis DNS Services!”

 1. Wow, godt tilbud! Så det nu hvis jeg skal finde nogle gode domæner så man kan spare en skilling!

  Har allerede alle mine domæner hos Unoeuro, så kan ikke flytte nogle..

 2. Kanont tilbud. Jeg stod og skulle oprette et ekstra donmæne, saa det passede perfekt med dette tilbud. Et domæne til 34 kr, det kan f… ikke gøres billiger :-)

 3. Jeg har en en hel del .dk domæner liggende hos gratisdns, som bare peger på mit hoveddomæne. Det ville være rart om man kunne flytte dem gratis, som I jo nu tilbyder.

  MEN klikker man på: “Tilknyttet domæne” under bestillinger, koster det stadig 7€/60kr. at flytte et domæne???

 4. Hej Anders,

  Det er korrekt at tilknyttede domæner stadig koster et mindre gebyr for oprettelse af selve tilknytningen.

  Hvad angår dine domæner hos GratisDNS, kunne jeg forestille mig du blot peger dem på dit webhotel via GratisDNS’s URL viderestilling. Denne funktionalitet medfølger også vores DNS Service, så hvis du vælger at flytte dine domæner til os som DNS Services, vil du formentlig opnå præcis samme funktionalitet som du har nu.

  Så hvis du er træt af ‘GratisDNS Orange’, skulle den være til at udskifte med ‘UnoEuro Grøn’ :)

 5. Jeg har været en tilfreds Unoeuro-kunde i mange år. Det eneste jeg dog altid har været utilfreds med er at det koster relativt meget at tilknytte et domæne. Normalt er man jo ikke blot interesseret i et redirect….

 6. Prisen på tilknytning af et domæne er fastsat ud fra prisen på en DNS service, nemlig 7 EUR. Forskellen er dog at du ved tilknytning af et domæne får DNS service med gratis, hvilket giver en fordel til eksisterende kunder. Yderligere kan du spare et ekstra webhotel, hvis ikke du skal bruge mail på det domæne du vælger at tilknytte. Der er også kun tale om en pris for oprettelse, der er ingen månedlig eller årlig opkrævning efterfølgende.

  Vi vurdere dog løbende vores produkter og prissætning, så din henvendelse er taget til efterretning.

Lukket for kommentarer.