Ny feature: Anonymitet i WHOIS

Vi har løbende fået en del henvendelser på at skjule WHOIS informationer på mange domænetyper. Vi har i den sammenhæng udviklet en ”Privacy Service”, hvor du som indehaver af et com, net, info, biz eller org domæne kan få skjult dine information for offentligheden. Dette betyder også du vil slippe for at modtage spam mails og breve fra Domain Registry of America, Domain Renewal Group og tilsvarende virksomheder der forsøger at snyde dig til at blive kunde hos dem.

Hvis du aktivere vores “Anonym WHOIS” funktionen, ændre vi oplysningerne på dit domæne til vores egen, så vi fremstår som ejer af dit domæne. Dermed er det os der får brevene og ikke dig :) Servicen kan selvfølgelig deaktiveres til enhver tid.

Vores ”Privacy Service” er gratis og kan aktiveres i kontrolpanelet under ”Administration”. Bare endnu en grund til at vælge UnoEuro som din domæneleverandør og udbyder.

Husk vi i denne måned har fjernet vores gebyr for oprettelse af DNS Services, så hvis du har nogle domæner liggende andetsteds er det en ekstra god ide at flytte dem til os i denne måned.