Ny feature: Nemmere betaling

Vi er klar over at der er mange af vores kunder, som finder det en irritation at skulle indtaste kreditkortoplysninger hver gang de skal bestille et nyt webhotel, fornye produkt eller domæne. Dette er gælder især hvis man har mange produkter.

Derfor har vi, efter en lang og smertefuld kamp med PBS, nu introduceret muligheden for at opsætte sit kreditkort i vores kontrolpanel,  så det er lettere tilgængeligt under betaling:

preauthcreditcard

 

Bemærk vi ikke gemmer eller ser dine kort data, disse lagres direkte hos PBS.

Du kan opsætte dit kreditkort i vores kontrolpanel.

Hvis du har ideer til andre features vil vi meget gerne høre fra dig. Benyt venligst vores feedback formular til dette. Tak :)

4 meninger om “Ny feature: Nemmere betaling”

 1. Hmm, lyder til dels brugbart.

  Ønsker (I spørgeform :D):
  1. Vil det kunne bruges til autofornyelse (tror PBS vil betragte det som abonnement)?
  2. Vil man ved evt. autofornyelse få tilsendt en faktura? 3. Vil man ved evt. autofornyelse, der går galt, få en meddelelse herom? :)

 2. Hej Mads,

  Vi tilbyder ikke automatisk fornyelse af produkter endnu. Det er noget vi gerne vil lancere på et tidspunkt, men rent teknisk er det lidt problematisk – eller i hvert fald ikke lige til (Vi laver ingen halve løsninger :)).
  Hvis/når vi engang tilbyder automatisk fornyelse, vil de ting du nævner naturligvis være en del af det.

  I første omgang har vi blot gjort det nemmere at betale, ved ikke at skulle indtaste kreditkortoplysninger hver gang man betaler.

Lukket for kommentarer.