1-Click installer klar til BETA

Vi er glade for at kunne tilbyde vore kunder adgang til vores 1-Click installer.

1-Click installeren gør det nemt at installere systemer som WordPress, phpBB og osCommerce på ens webhotel, uden at skulle vide noget om rettigheder, SQL og andre tekniske oplysninger.

Med ét klik kan du installere WordPress på dit webhotel, 100% klar til brug. I modsætning til andre 1-click løsninger, er det også muligt at installere i direkte roden af webhotellet, det bliver bare ikke nemmere.

Du kan finde 1-Click installeren i vores kontrolpanel.

I øjeblikket er 1-Click stadig i BETA, men de tilgængelige funktioner er alle klar til brug.

Bemærk at 1-Click installeren kun er tilgængelig for kunder med PHP webhoteller, da det i øjeblikket kun er på disse at 1-Click virker.

God fornøjelse.5 meninger om “1-Click installer klar til BETA”

    1. Desværre er det nogle installationspakker der er lavet af WordPress selv, så vi bestemmer ikke hvilke sprog der medfølger.

      Vi vil dog gerne kæmpe en kamp for a dansk medfølger :)

  1. Jeg kunne godt tænke mig at høre om man har fuld rettighed til selv at modde’ wordpress som man ønsker. Her tænker jeg på upload til server af flere sprog versioner, plugins, temaer etc. ? Altså selv have muligheden for at give den max. gas med ændringer af wordpress.

    Vh Cyberdude

    1. 1-Click installeren er ikke anderledes i forhold til at du selv installere WordPress, den gør det bare for dig. Så du har efterfølgende fuld mulighed for at gøre præcist som du vil, efter du har installeret WordPress på webhotellet.

Lukket for kommentarer.