Få endnu mere fart på WordPress

WordPress er hurtigt blevet det absolut mest udbredte blogsystem hos UnoEuro, og i også verden.

Med vores 1-Click install har det aldrig været nemmere at få WordPress installeret og komme igang med at blogge, helt smertefrit. Hos os er du ej plaget af problemer med safe_mode, som du kan risikere hos nogle andre udbydere.

WordPress er kendt for hastighed og brugervenlighed out-of-the-box. WordPress kan også bruges til meget mere end en blogs, mange vælger også at bruge det som CMS system til deres hjemmeside. Dette kan betyde at ens WordPress installation hurtig kan blive tung og ressourcekrævende. Det samme gælder for nogle bloggere som ser en stor stigning i antal besøg.

En af vore kunder, Claus Heinrich, har skrevet en virkelig god guide til hvordan man får mere fart på WordPress, og gør den bæredygtig over for mange besøg. Læs Sæt fart på din WordPress blog med Caching, GZIP, Minify & CDN og især Opsætning af W3 Total Cache til WordPress som alle kan drage stor nytte af.

Et CDN er et netværk af servere der hurtigt og effektivt kan levere statiske filer (billeder, video og javascript filer). Fordelen ved at outsource disse filer til et CDN, er at det fjerner belastningen på webserveren og uddelegere visningen af filerne til CDN netværket. Det vil normalt også resultere i hurtigere visningen af filerne. Hvis du har en WordPress installation med mange billeder, er den en rigtig god ide at kigge på et CDN, som kan fås til meget billige penge.

Det er også vigtigt at stille et kritisk øje til de forskellige ekstra plugins man vælger at installere. Vi ser ofte at nogle plugins kan være rigtig dårligt sat sammen, og dermed skabe store problemer hvis ens blog har mange besøg.

Med W3 Total Cache vil din WordPress installation blive væsentlig hurtigere, og have et væsentlig mindre ressourceforbrug. Til glæde for både dig, dine besøgende og os :)

2 meninger om “Få endnu mere fart på WordPress”

  1. Tak for anbefalingen af guiderne :) Er glad for de kan bruges.

    En god hastighed på sin blog er absolut noget der bør have en høj prioritet hos de enkelte blogejere derude, nu Google er begyndt at vægte det højere og højere.

    Kan nævne at der inden længe kommer en større opdatering til W3TC pluginet, med en række spændende ting i. Bla. endnu bedre understøttelse af de mange CDN udbydere

Lukket for kommentarer.