Ny feature: Domæne ninja

Domæne ninja er en ny lille service på UnoEuro, som uden tvivl vil komme til at rivalisere de nuværende kandidater, der kæmper om at blive din browsers startside :)

Domæne ninjaen lister nyligt udløbet og derfor ledige danske domæner. Funktionen giver alle en mulighed for at være hurtigt ude, når et nyt og eftertragtet domæne bliver ledigt. Domænerne bliver rangeret efter deres Google PageRank, som er en måde hvorpå Google bestemmer hvor betydningsfuldt et website er – eller i dette tilfælde har været.

Google benytter en algoritme til at afgøre en hjemmesides PageRank ud fra en værdi mellem 0-10. Hvordan denne rangering bliver bestemt, kunne man skrive side op og side ned omkring. Det essentielle er dog, at desto højere en hjemmesides PageRank er, desto mere værdi har den i Google’s øje. En af de primære faktorer der har betydning for rangeringen – udover indholdet selvfølgelig – er antallet af Backlinks til domænet, hvorfor vi også har valgt at liste disse.

Så hvis du er SEO ekspert og interesseret i PageRanks og Backlinks, eller hvis du af andre årsager er på udkig efter et nyt domæne, så vil vi mene at du bør give den nye domæne ninja et kig.

6 meninger om “Ny feature: Domæne ninja”

 1. Det er så sweet det der :-)

  Kunne man måske foreslå at det blev muligt at sortere oversigten ved klik på de forskellige overskrifter? Så Domæne sorterer alfabetisk, dato efter dato etc. (stigende/faldende)…?

 2. Rigtig god feature
  Det er kun muligt med .dk domæner ikke?
  Man kan ikke lave en liste over generiske domæner?

  1. Det er en lille ekstra service, så den har ikke optjent en plads på hovedsiden endnu.

 3. Sjov feature I har lavet.
  Hvordan tjekker I backlinks? Lidt sjovt at se et PR4 site uden backlinks.
  I skulle markedsføre denne funktion lidt på Jeres hjemmeside, bare for at skille Jer lidt ud fra konkurrenterne.

Lukket for kommentarer.