Nyt produkt: Online Backup

Vi har i dag lanceret vores Online Backup produkt hos UnoEuro, vores første ikke-webhotel relaterede produkt.

Produktet har været lang tid undervejs, og har bl.a. betydet en komplet omskrivning af hele UnoEuro’s system.

Har du backup af dine data, mails og billeder?

Har du tænkt på hvad der ville ske hvis du mistede alt hvad du havde liggende på din computer? Vigtige dokumenter, mails, videoer eller familiebilleder fyldt med minder – for det har vi!

Uanset om din computer oplever nedbrud, bliver udsat for brand, vandskade eller hærværk – sågar hvis tyven løber med den, vil du altid kunne genoprette dine data hurtigt og nemt.

UnoEuro introducerer Online Backup til 1 EUR/md

Vi vil gerne give alle muligheden, for at kunne føle sig trygge, uden at de behøver finde den store tegnebog frem. Ligesom for vores webhotel kræver det kun 1 EUR/md. at sikre op til 1 GB data.

Du har muligheden for at få den første måned gratis, ved at hente en Online Backup demo der har alle de samme funktioner.

  • Gør backup på ekstern harddisk overflødig
  • Mulighed for automatisk backup af dine data
  • Data opbevares og overføres krypteret og sikkert
  • Virker til alle typer filer, dokumenter og endda e-mails
  • Super nemt at komme igang med
  • Gratis 30 dages demo

Så simpelt er det

Det eneste du skal bruge, er det backup program du får af os. Vælg herefter blot hvilke filer eller mapper, du ønsker, der skal tages backup af. Hvis du ændrer i et dokument, eller laver et nyt, skal du blot vælge at lave en backup inden du slukker computeren, eller opsætte en automatisk backup hver dag.

Klik her for at læse alt om vores nye Online Backup produkt

4 meninger om “Nyt produkt: Online Backup”

  1. Da jeg har de fleste data liggende på en central fil-server i hjemmet, vil jeg gerne høre, om det virker på mappede drev, eller er det som hos TDC Webdisk o.lign., hvor det kun fungerer med fysiske lokale drev?

Lukket for kommentarer.