PHP 7 og vores plan

PHP 7 blev frigivet d. 3. december 2015.

For mange er det måske en ligegyldig nyhed, men for dem som ved at PHP 7 lover hastighedsforbedringer og andet godt, er det en nyhed man har ventet længe på.

Hos UnoEuro ville vi elske at køre PHP 7 med det samme, med efter 13 år i webhotelbranchen, med op til flere PHP opgraderinger, må vi også konstatere at vi har gjort os et par erfaringer på det område.

PHP 7 har en masse interne ændringer, som gør at mange extensions er blevet omskrevet eller skal omskrives, det skal vi også vente lidt på. Så for at sikre vi kan blive ved med at levere en klippestabil webhoteloplevelse, så venter vi lige lidt med at opgradere.

Hold øje med vores blog for flere nyheder omkring PHP 7.

9 meninger om “PHP 7 og vores plan”

  1. Synes bestemt ikke om at påtænker at køre PHP7 så tidligt :-(. Det system jeg benytter på sites, er endnu ikke PHP7 kompatibelt. Generelt synes jeg det er problematisk at man tvinges til at opdatere.

    1. Det bør ikke kræve specielt meget af koden, hvis noget, at skifte fra PHP 5.6 til PHP 7.

      Omvendt ønsker vi ikke at køre PHP 5.6 på vores servere i evigheder, det er i alles interesse at få opgraderet kode og servere til PHP 7.

  2. Jeg har netop købt serverplads og overflyttet domæne til jer i går. Mit WP theme fra Kriesa.at fungerer desværre endnu ikke med php 7, så jeg er nødsaget til at flytte igen

Lukket for kommentarer.