Web10 bliver til UnoEuro

Web10 ApS er blevet købt af Zitcom Group for nogle måneder siden. Zitcom Group ejer også UnoEuro A/S.

Sammen med folkene bag Web10, mener vi ultimativt at kunne give alle Web10-kunder den bedste oplevelse ved at levere deres fremtidige hosting igennem UnoEuro. Én platform, ét fokus.

For nuværende UnoEuro-kunder har dette ingen betydning, udover vi får endnu flere nye venner og naboer :)

Spørgsmål?

Hvornår bliver min hjemmeside og mail flyttet til UnoEuro?

Du modtager en mail fra Web10 når det er tid til at flytte netop dit webhotel. Indtil da vil alt køre videre som før.

Du kan også logge ind på http://www.unoeuro.com/web10/ og starte/se din flytning.

Hvad koster det mig som Web10-kunde?

Vi forsøger så godt vi kan, at matche alle Web10-produkter til UnoEuro-produkter. Alle dine betalte perioder bliver automatisk flyttet med, så der går ingen penge eller periode går tabt. Efter flytningen kan du logge ind i UnoEuros Kontrolpanel og op- eller nedgradere produkter efter dit behov, så du får den helt rigtige produktsammensætning.

PHP versioner

Web10 har kørt en forfærdelig blanding af gamle PHP-versioner, som ikke er opdateret mere. Hos UnoEuro tilbyder vi PHP 5.6 og PHP 7.0.

Hvis dit Web10-webhotel er afhængig af ældre PHP-versioner der er ældre end PHP 5.6, vil det stoppe med at virke efter flytningen til UnoEuro. Det er derfor vigtigt at sørge for at diverse CMS og shopsystemer er opdateret, også for din egen skyld, for at lukke evt. sikkerhedshuller der er løst i nyere versioner.

Frontpage extensions

Microsoft holdte for mange år siden, op med at videreudvikle og understøtte Frontpage extensions i deres produkter – det samme gjorde vi. Derfor tilbyder vi ikke Frontpage extensions på vores servere. Dog kan man stadig forbinde til sine data med Microsoft Frontpage og FTP, man kan blot ikke benytte de særlige extensions.

Jeg er tidligere flyttet fra UnoEuro til Web10! Hvad så nu?

Velkommen tilbage! :) Vi synes selvfølgelig du skal give UnoEuro en chance mere. Der sker hele tiden nye ting med vores platform, og det kan derfor være, at grunden til du skiftede væk, ikke længere er aktuel. I modsat tilfælde, så elsker vi feedback og vil meget gerne høre fra dig – måske er det noget vi kan løse ganske hurtigt.

Andre spørgsmål? Skriv til os.