Forbedring af MS SQL tilkøb

Vi har endelig haft tid til at kigge på vores MS SQL-produkt og give det noget tiltrængt kærlighed.

MS SQL har indtil nu været et tilkøbsprodukt til 1 EUR/md for 200 MB databaseplads – en størrelse der lidt hører fortiden til.

Vi har derfor ændret vores produktsammensætning, så der fremover medfølger MS SQL på alle Standard, Pro og Enterprise Suiter og pladsen er blevet skruet op til hele 15 GB per database.

Vi har samtidig gjort det muligt at oprette flere databaser på Pro og Enterprise suiterne (tadaaa!).

Eksisterende MS SQL kunder, der har en Basic Suite, vil automatisk blive opgraderet til en Standard Suite og informeret herom.

8 meninger om “Forbedring af MS SQL tilkøb”

  1. Jubiii, i den grad et hængeparti der er blevet rådet bod på. Både den meget lille max størrelse og at man var begrænset til en database pr domæne.

  2. Hvad med de eventuelle tilkøb af ekstra plads til MSSQL, man har gjort ifm. (i mit tilfælde) et basisabonnement, der nu automatisk er blevet ændret til et standardabonnement? Bliver de automatisk annulleret?

  3. Men – det er noget pjat at man kan kan oprette en/to databaser – hvis de holder sig under 15 GB kan I da være ligeglade med hvor mange man opretter? Da jeg laver multi-tenant med flere domæner er det en begrænsning jeg ikke kan leve med… ;(

Lukket for kommentarer.