ADVARSEL: Phishing-mails i omløb

Vi ser i øjeblikket et forhøjet antal af phishing-mails, der bliver sendt ud med vores navn og logo! Det er svindel-mails, som forsøger at lokke penge ud af modtageren.

Vi tager naturligvis disse phishing-mails meget seriøst og gør alt, hvad vi kan, for at spare vores kunder for ulejligheder som disse.

Bl.a. sørger vi for, at de her mails bliver korrekt markeret som spam i vores eget mailsystem, så de ikke slipper igennem til vores kunder. Derudover samarbejder vi med sikkerhedsfirmaer, hosting- og domæneudbydere, domæneadministratorer, myndigheder, finansielle institutioner m.m. for at få standset de mails, der er i omløb, og evt. få lukket de hjemmesider, der benyttes til svindlen.

De falske mails kan f.eks. have emnet “We inform you that the xxxx.dk domain will expire on DD/MM/YYYY“, eller “session med simply onlinetjeneste ikke sluttede korrekt.” og kendetegnende for dem er, at de intet har med Simply.com at gøre, hvilket kan ses i e-mailadressen.

Modtager du sådan en mail, skal du undlade at klikke dig videre og indtaste betalingsinformationer, personlige oplysninger og lignende. Mails fra os om domænefornyelse m.v. vil ALTID komme fra en @simply.com-mailadresse, og betalinger hos os foregår igennem kontrolpanelet på vores hjemmeside.

Er du i tvivl, om en mail er fra os, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Er du uheldigvis kommet til at gennemføre et betalingsforsøg på en phishing-side, anbefales det at spærre sit kreditkort og tage kontakt til sin bank hurtigst muligt. Læs evt. mere om phishing her, og hvad du skal gøre: https://sikkerdigital.dk/borger/trusler/phishing-og-smishing/

Hos Simply.com er vi desværre ikke selv herre over, når disse phishing-mails sendes afsted, og der er ikke meget at gøre for at forhindre det. Men vi garanterer, at det er noget, vi tager seriøst, og vi reagerer altid prompte, når vi bliver opmærksomme på det.