Webmail og kampagne

Vi lancerede som bekendt en ny webmail i juni måned. Selvom både drift og brugeroplevelsen er blevet betydelig forbedret, har den stadig haft en række børnesygdomme. Til dem der bruger vores nye webmail, kan vi glæde jer med at der indenfor en måned kommer en ny opdatering. Denne vil blandt andet rette problemet med læst post der forbliver markeret som ulæst og reply-all funktionen der ikke fungerer helt efter hensigten. Der er endnu ikke kommet en officiel dato for opdateringen, men vi vil selvfølgelig opgradere så snart det bliver muligt.

Som følge af den første faldne sne i forrige uge, er virksomhedens fornemmeste køretøj netop blevet gemt væk for vinteren. Rygterne siger at den allerede glæder sig til at vi går en varmere tid i møde. Dog er der delte meninger på kontoret, om hvorvidt titlen som “fornemmeste køretøj” er velfortjent.

UnoEuro Puch
UnoEuro Puch

Husk i øvrigt vores julekampagne her i december måned, hvor alle fornyelser af webhoteller får 3 måneder ekstra foræret. Tilbudet gælder også nyoprettede webhoteller, således at kampagnen både kommer nye og eksisterende kunder til gode.

3 meninger om “Webmail og kampagne”

  1. dennis: Der er endnu ikke offentliggjort en changelog, men den kommende opdatering indeholder formodentlig kun fejlrettelser. Der kommer dog en ny version i løbet af 2009, hvor hele koden skulle være omskrevet. Her formoder jeg også at interfacet vil blive kigget efter i sømmene.

Lukket for kommentarer.