Opdater WordPress automatisk

WordPress er enormt populær iblandt vores kunder. Vi ser dog desværre en tendens til at glemme at opdatere WordPress, samt tilhørende plugins og temaer. Det kan have alvorlige konsekvenser for sikkerheden på ens webhotel og kan føre til at ens blog bliver hacked.

Vi vil derfor gerne slå et slag for WordPress plugin’et: Automatic Updater

Som navnet hentyder til, så sørger dette plugin automatisk for at opdatere selve WordPress, samt plugins og temaer når der kommer nye versioner. Du kan vælge om det kun er selve WordPress du vil automatisk opdatere, eller om plugins og temaer også skal opdateres.

Installer plugin’et, via din WordPress administration, og så får du automatisk en mail når din blog er blevet opdateret.

6 meninger om “Opdater WordPress automatisk”

 1. Synes lige jeg bør skrive kort at man skal passe på med at benytte auto update plugins til specielt teamer, da man ofte har specielle ændringer i tema filer. Dette står også på det plugin der, men er jo desværre ikke alle som læser disse beskrivelser.
  Bruger ikke selv auto updater plugins, men anbefaler da også dem til dem som ikke er så gode til at gøre det selv. :)

   1. Desværre er man stadig afhængig af at udviklerne af parent-temaet har lavet deres kode bagudkompatibelt, så deres opdaterede kode stadig spiller sammen med child-temaet.

 2. Forstår denne plug-in at skelne mellem de forskellige sprog-versioner??? Jeg har f.eks. en Dansk version af WordPress og får nu en meddelelse om at der foreligger en ny US version – men endnu ikke nogen ny Dansk!

  Jeg er IKKE interesseret i at få skiftet min Danske ud med en US version! Men kan plug-in’et skelne imellem dem??

  1. Jeg vil tro den laver opdateringen præcist som hvis du selv have gjort det via dit Dashboard – så det bør ikke give anledning til problemer.

Lukket for kommentarer.