Simply.com

Kender du det, at man over 15 år har skabt Danmarks største webhoteludbyder, og ingen kender eller kan udtale dets navn?

Vi er superstolte over, hvor langt UnoEuro er kommet, og hvor mange glade kunder vi har. Igennem 15 år har vi arbejdet benhårdt for at gøre det rigtige for vores kunder, for vores produkt og for vores platform. Nu er det på tide at gøre det rigtige for vores brand.

Vi bliver gang på gang mindet om, at alle har forskellige måder at udtale (og endda stave) “UnoEuro”, hvis vi har været så heldige, at man overhovedet kan huske navnet.

Derfor omdøber vi nu UnoEuro til Simply.com – et simpelt navn, som forhåbentligt alle kan huske og elske. :)

Hvad betyder det for dig?

Det betyder kun, at vi har fået nyt navn, logo og hjemmesideadresse. UnoEuro er ikke blevet solgt eller købt. Alt er præcis som før. Fra nu af vil vi blot kalde os Simply.com, og forhåbentligt vil solen skinne endnu mere.

Rent teknisk er du velkommen til at skifte til at bruge mail.simply.com og smtp.simply.com i dine mailprogrammer, men vi vil selvfølgelig sørge for, at alle unoeuro.com-hostnavne og -services vil fortsætte med at virke.

Vi håber, alle vil tage godt imod det nye navn – vi ved, det nok skal blive godt. :)

55 meninger om “Simply.com”

 1. Hej,
  Har I blokeret for adgang, når VPN er aktiv?? Og i givet fald hvorfor, og kan man i indstillinger ændre dette.
  Vh Niels

  1. Nej, der er intet blokeret. Kontroller evt. firewall/adblocker osv.

 2. Fantastisk! det var en god beslutning og et godt navn. Jeg er supertilfreds med jeres tjenester har været med fra begyndelsen :)

 3. Vi pekar för tillfället vår domän (från extern dns) mot mx.eurouno.com. Ser att namnuppslaget för mx.simply.com inte pekar mot samma IP. Behöver vi peka om vår MX?

  1. The correct hostname is mx.unoeuro.com, you made a typo there – good thing we changed the name just for this reason :)

   mx.simply.com and mx.unoeuro.com are the same

 4. Fint navn.
  Skal man selv aktivt ændre betegnelser for ind- og udgående server fx i smartphonen?
  Bedste hilsner,
  Jan

  1. Det vil ikke være nødvendigt, hvis det virker så lad det være :)

 5. Det er et rigtig godt navn :-)))) Dejligt, at der ikke bliver lavet for meget om og hostnavne og services fortsat vil virke, som de plejer. Er meget tilfreds med jeres tjenesteydelser :-)))

 6. Simply The Best! Great one Ulrik! Well I am very satisfied with the service you provide and I agree with the others – a great name! Don’t forget to change the name even in all your server certificates. FileZilla is complaining that the names don’t match, but the connection works, so no worries!
  : P

 7. Jeg har et domæne registreret, men bruger mest RushFiles-delen.

  Er adressen dér stadig :

  rushfiles.one ?

  1. Jeg tror du blander os sammen med en anden webhotel-udbyder ;)

   Endnu en god grund til at få skiftet navn :)

 8. Klart bedre navn. Det var dog lidt tidskrævende at ændre mine mange Webmail Logins i mine browsere.

  1. De fleste password managers, kan du finde de gamle koder frem – i nogle af dem kan du endda omdøbe “unoeuro.com” til “simply.com” og så virker alt som før. Men ja, det er irriterende, desværre ingen vej uden om.

 9. Tillykke med navnet. Let og enkelt at huske.
  Altid godt tilfreds med jeres service gennem mange år.
  vh
  Kim

 10. Tillykke med navnet, det klinger godt!
  Dejligt at der ikke bliver ændret en masse andet – udover navnet.

 11. Tillykke med det nye navn – kan godt forstå jeres beslutning.
  Har været om bord fra starten hos jer og ser frem til rigtig mange flere år fremad

 12. Simply er et godt sigende navn, hvor UnoEuro måske ikke siger meget andet end prisen, som kan gøre det svært henover tid.
  Simply lyder som en god ændring, og ser frem til fremtiden med jer!

 13. Navnet er altid svært, men en vigtig del af virksomheden og synes faktisk Simply klinger rigtig godt, og nok en smule mere moderne og nutidigt end UnoEuro.

  Så jeg synes også det er en positiv ændring. Tak for den gode service i leverer!

 14. Fedt navn, tillykke med det.
  Er superglad for jeres fantastiske brugervenlige kontrolpanel.
  Flytter langsomt alle mine domæner til jer.

 15. Jeg er een af de kunder i har overtaget fra Surftown. Både dem og Jer, UnoEuro, har og er jeg fuld ud tilfreds med. Og nu bliver i så til simply.com og det er fint med mig. Jeg sidder her med en pakke AAA batterier fra Duracell. De hedder SIMPLY by DURACELL så jeg håber for jer at i kan holde Duracell “stangen”, bare til info. God vind fremover!

 16. Jeg synes bestemt også at Simply er et velvalgt navn, og som fremstår moderne. Vi ser frem til fortsat god service de kommende år.

 17. Rigtig godt navn !
  Samtidig vil jeg benytte muligheden for at takke for jeres ALTID hjælpsomhed
  Jeg er så tilfreds med jeres produkt!!!
  Kærligst
  Sara

 18. Man har efterhånden vænnet sig til Unoeuro, men jeg synes virkelig Simply er et godt valg, ligesom jeg synes logoet er velfungerende. Og lad mig rose jer for et brugervenligt kontrolpanel og interface. Fortsæt det gode arbejde!

 19. Jeg blev godt nok også lidt forvirret, da jeg skulle logge ind på min mail.
  Men super fedt – det nye design spiller, og så længe I holder jeres kanon service på det høje niveau, som vi er vant til, så er det klasse!

 20. Super fedt navn og stort tillykke. Har været kunde hod jer siden i startede op og har nu altid kunne huske UnoEuro, men det nye navn er genialt.

 21. Tillykke med det nye navn, det kan nogle gange være godt med fornyelse.
  Navnet Simply passer i hvert fald fint med hvordan jeg altid har oplevet Unoeuro, simpelt og ligetil :)

 22. Stort tillykke med det nye navn!
  Det kommer nok til at kræve lidt tilvænning; godt I har fået lavet en god redirect, så jeg alligevel lander på Simply.com, når jeg taster UnoEuro ind (gammel vane – sådan er det, når man har været vant til det i flere år :-D )

 23. Spændende med nyt navn og jeg synes indtil videre overgangen har været meget glidende. Så dejligt at navneændringen ikke har givet noget besvær. I fortjener ros for den altid gode service!

 24. Min første tanke da det startede… “Hvorfor er den lilla”??
  Men, det er jo hverken farven eller navnet der “gør det” (!)
  Fortsat god vind ;)

 25. Har ikke engang lagt mærke til noget, så det må siges at have været et smertefrit skift.
  Med den forståelige prisjustering for nogen tid siden, så gav unoeuro heller ikke meget mening.

  Jeg kunne dog godt lide de gamle hidsige grønne farver. Er ikke helt så vild med den lilla. Specielt sammen med de grønne og gule felter rundt omkring.
  Tjah. Hvis et farvevalg er det eneste kritik, jeg kan hitte på, såå…

 26. Tillykke med navnet og med et vellykket skift, uden det har medført nogle væsentlige gener. Det har ikke været nemt.

  Jeg ved ikke om Simply er nemmere at huske, men det klinger godt og har nok en anden signalværdi end UnoEuro havde. Fortsæt det gode arbejde :)

 27. Dejligt med en opgradering! Vi har flere hjemmesider hos jer, og er indtil videre godt tilfredse med hastighed og tilgængelighed.

  God dag.

  Vh Kristine

Lukket for kommentarer.