Sådan er du sikret mod strømafbrydelser hos Simply.com

Hos simply.com har vi sikret os mod strømafbrydelser. Er du nysgerrig på, hvordan vi sikrer, at dine løsninger hos Simply.com klarer sig over vinteren mod strømafbrydelser- så kan du med fordel læse med her.

Vores datacentre er klar til vinteren mod strømafbrydelser

Hele verden står i en helt ny situation med krig i Ukraine, en vindstille sensommer og med mangel på strøm. Det er blandt andet derfor Energystyrelsen har varslet om strømafbrydelser på op til 2 timer om dagen henover hele vinteren.

En af vores vigtigste opgaver hos Simply.com er, at sørge for at din hjemmeside er online. Det gælder i høj grad, hvis der skulle komme strømafbrydelser henover vinteren. Derfor følger vi naturligvis situationen helt tæt for at være i beredskab i de datacentre, som vi råder over.

Alle vores datacentre er udstyret med et nødstrømsanlæg som kører på diesel. Nødstrømsanlæggene slår automatisk til, hvis der opstår en strømafbrydelse.

Vores datacentre er i stand til at kunne håndtere 24 dage uden genopfyldning af diesel ved strømafbrydelse i 2 timer om dagen.
Vi har dog hos Simply.com en leverandøraftale om genopfyldning efter få timer. På denne måde vurderer Simply.com, at dine produkter og løsninger hos os er sikret mod strømafbrydelser.

Hvis vi får nye udmeldinger fra Energistyrelsen, så vil vi genoverveje og genvurdere situationen, som du kan holde dig opdateret på her på bloggen.

Find flere artikler om den forhøjet risiko for mangel på strøm her:

Har du spørgsmål?

Har du enten spørgsmål eller bekymringer omkring dine løsninger er sikret hos Simply.com, er du velkommen til at kontakte vores support.