Ny feature: Automatisk fornyelse

Siden vi startede i 2004, har én af de mest efterspurgte features været muligheden for automatisk fornyelse af produkter.

Derfor er vi utrolig glade for endelig at kunne tilbyde dette til alle vores kunder.

Automatisk fornyelse opsættes under “Forny produkt” i vores kontrolpanel og kræver blot du har oprettet et kreditkort i vores system. Herefter vil vi automatisk forny dit webhotel 2 uger inden det udløber, og sende dig en mail med en kvittering for betalingen. Kvitteringen kan selvfølgelig også findes i vores kontrolpanel under punktet “Betalinger”. Hvis fornyelse af dit produkt skulle fejle, vil vi automatisk deaktivere fornyelsen og informere dig omkring dette. Du vil herefter selv skulle fornye produktet manuelt som hidtil.

autorenew

Det kan ikke være nemmere at have et webhotel hos UnoEuro.

God fornøjelse, og husk at fornye dit webhotel (og domæne) inden du tager på ferie. :)

4 meninger om “Ny feature: Automatisk fornyelse”

 1. Fedt hvis det også gjaldt fornyelse af domænenavne? Kan Unoeuro varetage betalingen til Dk-Hosmaster?

 2. Hej Ronni,

  Vi kan ikke foretage automatisk fornyelse af dine .dk domæner. .dk domæner ejes af kunden og det er derfor kunden der skal sørge for at fornye denne typer domæner direkte hos DK-Hostmaster.

  Jeg ved dog du kan tilmelde dig betalingsservice hos DK-Hostmaster.

 3. Kan I ikke bare trække beløbet via BetalingsService? Så behøver man ikke gemme følsomme kreditkort-oplysninger hos Jer.

  mvh
  Karsten

 4. Det kan vi desværre ikke, da vi ikke udsender faktura.

  Vi gemmer dog ingen kreditkortoplysninger, de bliver gemt hos PBS. Det virker principielt på samme måde som hvis du tilmeldte din mobiltelefon til automatisk optankning.

Lukket for kommentarer.