Feature: Simply.com-brugere

Det kan give rigtig god mening at opdele domæner og produkter i flere forskellige Simply.com-konti, alt efter hvem der skal have ejerskab over de enkelte domæner og produkter.

Det har altid været muligt at have mange særskilte konti hos Simply.com.

Vores konti navngives i stil med S123456 eller UE123456 (Fra UnoEuro-tiden), og dette kontonavn bruges, når man logger ind på vores Kontrolpanel.

Hidtil – for at skifte mellem konti – har du været nødt til at logge ud af vores Kontrolpanel, for derefter at logge ind på en anden konto. Dertil skal man også huske, hvilke domæner der ligger på hvilken konto, samt tilhørende kontonummer.

For lang tid siden prøvede vi at lette processen ved at tillade opsætningen af et vilkårligt kontonavn for ens konto. Det hjalp lidt, men var stadig ikke optimalt.

Nu introducerer vi Simply.com-brugere

Brugersystemet lægger sig ovenpå kontosystemet.

En Simply.com-bruger kan nu få adgang til mange forskellige Simply.com-konti under ét og samme login. Dermed har du kun ét Simply.com login, du skal bruge og huske.

På sigt skal alle kunder have en Simply.com-bruger, og dermed forsvinder muligheden for at logge direkte ind på en Simply.com-konto.

Fordel for konti med flere personer

Brugersystemet øger sikkerheden betydeligt, eftersom det ikke længere er nødvendigt at dele login-oplysninger til en konto med andre personer. Samtidig kan man se, hvem der har gjort hvad på en konto og et produkt.

Det er nu også muligt at tilføje og fjerne brugere på en konto, så det er nemmere at samarbejde om produkter, give andre brugere midlertidig adgang, samt se præcist hvem der lige nu har adgang til en konto.

Du kan oprette din Simply.com-bruger her: https://www.simply.com/dk/controlpanel/user/invite/

Du kan invitere eksisterende brugere til din konto under “Konto” i vores Kontrolpanel.

Ekstra sikkerhed

Vi anbefaler at aktivere to-faktor sikkerhed på din bruger. Vi har skrevet en guide til hvordan her: Aktiver to-faktor godkendelse på din Simply.com bruger

5 meninger om “Feature: Simply.com-brugere”

 1. Er sikkerheden i top?
  Et link via email der giver adgang til flere domæner admin virker ikke så sikkert igen.
  Min forrige besked blev slettet.

  1. Sikkerheden er i top, du kan ikke få adgang til konti/domæner som du ikke ellers ville med adgang til e-mailadressen.

 2. Det er verdensklasse funktionalitet og en god måde løsningen er tænkt på.
  Det sparer mig for tid dagligt, og det giver et bedre overblik.
  Og bonus er at visse koder til konti, som ikke lige er blevet arkiveret så korrekt, kan man slippe for at lede efter, fordi den adgang er koblet på en bruger.

  Et lille tip til forbedring:
  Hvis man som bruger har adgang til en hel del forskellige konti – f.eks. flere end der kan være i skærmens højde – mister man overskuelighed. En lille search as you type boks sammen med skift af konto, ville være guld værd.

 3. En af de bedre opdateringer i lang tid! Længe ventet funktionalitet. Giver en langt bedre brugeroplevelse end mange af de andre store hosting udbydere, som mangler endnu mere basic funktionaliteter end dette..

Lukket for kommentarer.